Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”); aşağıda detaylı olarak yer alan süreç; veri işleme amacı, veri kategorileri ile sınırlı olarak, veri sorumlusu olan Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafından işletilmekte olan www.cinetech.com.tr internet sitesinin (“Platform”) işletilmesi sebebiyle gerçek kişilere ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında işlenmesine ilişkin beyan ve açıklamaları içermektedir.

Veri Sahibi, söz konusu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni ile kanun kapsamında verilerin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve verilerinin işlenmesine muvafakat ettiğini beyan, kabul ve taahhüt etmektedir.

1. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Tarafından Hangi Veriler İşlenmektedir?

Şirket tarafından veri sahibinin açık rızasıyla ve Kanun’un 5. ve 6. Maddelerinde öngörülen hallerde açık rıza olmaksızın genel ve özel nitelikli verileri işleyebilme hakkına sahip bulunmaktadır.

Bu kapsamda şirket tarafından, Aydınlatma Metnine içeriğinde arz edilen hüküm ve koşullara uygun olarak site içerisinde aşağıda belirtilen türde “kişisel veriler” işlenebilmektedir:

• Ad, soyad gibi verileri
• Telefon, elektronik posta ve faks numarası gibi iletişim verileri
• Müşteri yorum, geri bildirim ve şikayet verileri

2. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Tarafından Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları Nelerdir?

Şirket kişisel verileri aşağıda sayılanlarla sınırlı olmamak üzere benzer amaçlar için işlemektedir:

• İletişim için ad, soyad, adres ve diğer bilgileri kaydetmek

• Hizmetlerimiz için müşteri şikayet ve önerilerini değerlendirebilmek

3. Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Alınmış Önlemler Nelerdir?

Şirket; kanunda ve işbu aydınlatma metninde belirtilen şartlarla; kişisel verilerin muhafazasını, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini sağlamak ve veri sızıntılarını önlemek amaçlarıyla gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri almayı, yapılması gereken tüm denetimler zamanında ve eksiksiz olarak yaptırmayı taahhüt etmektedir.

4. Kişisel Veriler Hangi Taraflara Aktarılmaktadır?

Toplanan kişisel verileriniz, bu verilerin depolanması veya işbu aydınlatma metninde yer alan hukuka uygun amaçlarla, _____________________________________________________ sözleşme ilişkisi içerisinde olunan yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü kişilerle ve bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılabilecektir.

5. Kişisel Veriler Ne Kadar Süre Saklanmaktadır?

Şirket, söz konusu kişisel verileri, işbu aydınlatma metninde belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklamaktadır. Sürelerin sona ermesi halinde söz konusu veriler kanuna uygun olarak silinmektedir veya imha edilmektedir.

6. Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

Kanun kapsamında aşağıda yer alan hususlar hakkında bilgi almak için Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirket ile her zaman iletişime geçebilirsiniz;

• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenmek,
• İşleme amacını ve amaca uygun olup olmadığını öğrenmek,
• Kişisel verilerin aktarıldığı kişilerin kimler olduğunu bilmek,
• Eksik veya yanlış işleme halinde düzeltme istemek ve şartları gerçekleşmişse kişisel verilerin silinmesini istemek ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini istemek,
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etmek, • Kanuna aykırı işleme sebebiyle zarara uğraması halinde zararını talep etmek,
• Kişisel verilerin kanuna uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya imha edilmesini istemek.

Söz konusu haklarınıza yönelik başvurularınızı, www. ….. .com adresinden Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketinin Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz. Talebinize en kısa sürede ve kanuna uygun olarak en geç otuz (30) gün içerisinde geri dönüş yapılacaktır.